Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. 11410 Gerovital Tratament Expert...

11410 Gerovital Tratament Expert Sampon anticadere, 400 ml

Beneficii Gerovital Tratament Expert Sampon anticadere:Samponul este ideal pentru optimizarea si favorizarea ciclului de crestere a parului. Utilizarea lui regulata reduce semnificativ caderea parului si imbunatateste aspectul sau estetic.Ingrediente Gerovital Tratament Expert Sampon anticadere:Parul tau se va bucura de elementele nutritive esentiale ingrijirii lui, datorita formulei unice care are la baza doua ingrediente super-eficiente: Procapilul, care stimuleaza cresterea parului, si Bio-Capigenul, care intareste radacina acestuia.  Astfel, samponul actioneaza dual prin impiedicarea atrofierii foliculului pilos, asigurand, in acelasi timp, energia necesara pentru cresterea sanatoasa a firelor de par. Mod de utilizare Gerovital Tratament Expert Sampon anticadere:Samponati si masati scalpul 2-3 min, stimuland circulatia pentru preluarea substantelor active. Dupa limpezire, aplicati Serul Anticadere. 

Acest produs 11410 Gerovital Tratament Expert Sampon anticadere, 400 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

EPINERV 30 TABLETE
Kotex Tampoane absorbante Ultra Night, 6 bucati
Pasta de dinti cu chlorhexidine Profi, 75ml, President
Pudra pentru fata cu colagen, 3g, Mixsoon
Gel de dus bio hranitor si nutritiv cu ulei de cocos, 500ml, Phytorelax
DOPPELHERZ AKTIV ARTICLULATII MOBILE GLUCOZAMINA 1200 X 30 COMPRIMATE
FLUEND EXTREME 16 COMPRIMATE DE SUPT
Apa micelara, 200ml, Sense of Nature
Vopsea vegana 6.39 Tobacco Dark Blonde, 100ml, Natural Kay
chevron-right-circle