Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. 11520 Gerovital Tratament Expert...

11520 Gerovital Tratament Expert Sampon Antimatreata, 400 ml

Ingrediente Gerovital Tratament Expert Sampon Antimatreata:Conceput special pentru pielea sensibila a scalpului, samponul actioneaza eficient si delicat la baza firului de par, inlaturand cu succes matreata si contribuind la prevenirea aparitiei ei. Astfel, folosit in mod regulat, acesta impiedica inmultirea excesiva a matretii, eliminand aspectul inestetic creat de aceasta.Mod de utilizare Gerovital Tratament Expert Sampon Antimatreata:Samponul se aplica pe parul umed printr-un masaj usor pe toata suprafata scalpului. Se limpezeste bine si se repeta daca este nevoie. Recomandam utilizarea produsului de catre persoanele care au peste 20 de ani. 

Acest produs 11520 Gerovital Tratament Expert Sampon Antimatreata, 400 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de noapte Trio White XP, 30ml, Noreva
HARTMANN PEHA-HAFT BANDAJ ELASTIC DE FIXARE AUTOADEZIV 10CM X 4M X 1BUC
OPTIBAC 604 PROBIOTIC PENTRU FLORA VAGINALA 14 CAPSULE
Crema de fata hidratanta Cactus, 50ml, Yadah
Crema pentru fata cu protective solara SPF30+, 75ml, Bio Balance
Perie pentru spate
Blefaroshampoo, 40ml, SIFI
Paleta de farduri Better Than Palette 01 Pampas Garden, 100g, Rom&nd
Crema pentru maini cu unt de shea Powdered, 150ml, L'Occitane
chevron-right-circle