Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. 11650 Gerovital Tratament Expert...

11650 Gerovital Tratament Expert Sampon Nutritiv, 250 ml

Beneficii Gerovital Tratament Expert Sampon Nutritiv:Hraneste si tonifica parul. Confera rezistenta. Ingrediente Gerovital Tratament Expert Sampon Nutritiv:Cu o actiune duala atat la nivelul scalpului si radacinii firului, cat si pe toata lungimea fibrei capilare, samponul asigura nutrientii necesari pentru o crestere sanatoasa a parului.  Prin asocierea de ulei de avocado, ulei de masline, provitamina B5 si Aquaxyl, samponul furnizeaza nutrientii necesari unui par sanatos si suplu.  Acestea hranesc si tonifica parul, facandu-l mai puternic si mai rezistent la rupere. Mod de utilizare Gerovital Tratament Expert Sampon Nutritiv:Samponul se aplica pe parul umed printr-un masaj usor pe toata suprafata scalpului. Se limpezeste bine si se repeta daca este nevoie. Se aplica Masca nutritiva pentru un plus de rezistenta la rupere a parului. 

Acest produs 11650 Gerovital Tratament Expert Sampon Nutritiv, 250 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MEDTEX 1001 GULER CERVICAL CU FIXARE USOARA NR3
Nebulizator cu compresor NE2012, 1 bucata, Laica
Scutece eco +16kg Marimea 6, 20 bucati, Bambo Nature
Ciorapi compresivi clasa II Rayaty, pana la coapsa - Negru, 2
LACTOFLORENE MINI GOCCE PICATURI 6ML
Herbal Plus Valerian Root, 50 capsule, GNC
Crema hidratanta de zi antirid SPF 20 Smooth Age Control, 50 ml, Ahava
OTOV CONURI PENTRU CURATAREA URECHILOR PENTRU COPII
Apa micelara demachianta 2in1 pentru fata si ochi Essentials, 200ml, Skincode
chevron-right-circle