Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Demachiante
  6. /
  7. 1490 ASLAVITAL Emulsie Demachianta...

1490 ASLAVITAL Emulsie Demachianta Detox, 150 ml

Beneficii ASLAVITAL Emulsie Demachianta Detox:ASLAVITAL Emulsie Demachianta Detox indeparteaza eficient machiajul, curata pielea si are efecte remineralizante, detoxifiante. Formula unica si originala cu Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR. Produs hipoalergenic. Testat dermatologic.Ingrediente active ASLAVITAL Emulsie Demachianta Detox:• Argila 100% Naturala din Muntii Padurea Craiului, netratata chimic, absoarbe si elimina toxinele din derm.• Cobiodefender EMR glycogen marin purificat care, in asociere cu argila, asigura pielii energia necesara pentru a reduce efectele poluarii urbane, a poluarii electronice si radiatiilor UV.Mod de administrare ASLAVITAL Emulsie Demachianta Detox:Mod de utilizare ASLAVITAL Emulsie Demachianta Detox:Se maseaza usor, apoi se indeparteaza cu un disc demachiant. Nu necesita clatire.

Acest produs 1490 ASLAVITAL Emulsie Demachianta Detox, 150 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

NUTRICOLOR NB00100 VOPSEA PAR 10.0 LIGHT BLOND 140ML
Sare de mare light cu 51% mai putina sare, 375 g, Kalas
Carboflat, 20 capsule
Farfurie compartimentata din silicon cu ventuza Albastra, 1 bucata, U-Grow
PARASIDOSE EXPRES 15MIN LOTIUNE 100ML + PIEPTAN + CASCA
RENE FURTERER SAMPON CURBICIA 150ML
Proteina vegana fara aroma, 521g, Nature's Best
MAGNESIUM IONIC 400MG X 118 ML TRACE MINERALS
Crema pentru conturul ochilor, Isdinceutics K-OX Eyes, 15 ml, Isdin
chevron-right-circle