Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. 1510 ASLAVITAL Masca Detoxifianta...

1510 ASLAVITAL Masca Detoxifianta Cu Carbune, 100 ml

ASLAVITAL Masca Detoxifianta Cu Carbune este o masca neagra detoxifianta. Peel-Off Aslavital Mineralactiv are o structura filmogena ce actioneaza sinergic cu carbunele din compozitie si asigura proprietati de absorbtie, purificare si detoxifiere. Formula unica si originala cu Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR. Produs hipoalergenic. Testat dermatologic.Ingrediente active ASLAVITAL Masca Detoxifianta Cu Carbune:Contine carbune activ, Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR.Mod de utilizare ASLAVITAL Masca Detoxifianta Cu Carbune:Masca neagra cu carbune se aplica in strat uniform, de grosime medie. Dupa uscare se indeparteaza filmul continuu de la barbie spre frunte. Prin indepartarea filmului elastic format la suprafata pielii, se elimina celulele moarte si impuritatile, ajutand la deblocarea porilor.

Acest produs 1510 ASLAVITAL Masca Detoxifianta Cu Carbune, 100 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de musetel 20 plicuri, 30g, Dennree
Crema nutritiva Soft, 150ml, Farmec
Crema instant Lifting si Hidratare 30S cu SPF30 ten mixt/gras, 30ml, Wawa Fresh Cosmetics
Cereale Bio fara lapte de la 6 luni, 200g, Humana
KLORANE SAMPON CU EXTRACT DE MIRT 200ML
STOPTRANS MED 10PLICURI
Super Coriolus, 120 tablete, Secom
Rinosun spray, 20ml, Sun Wave Pharma
Faith in Nature Sampon natural revigorant cu grapefruit si portocale, 400 ml
chevron-right-circle