Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de noapte
  6. /
  7. 1570 ASLAVITAL Crema Netezire...

1570 ASLAVITAL Crema Netezire Riduri, Noapte, 50 ml

ASLAVITAL Crema Netezire Riduri, Noapte este o crema-gel cu structura lejera si cu o compozitie bogata in principii active de origine naturala, cu efecte de prevenire si atenuare a ridurilor. Formula unica si originala cu Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR. Produs hipoalergenic. Testat dermatologic. Ingrediente active ASLAVITAL Crema Netezire Riduri, Noapte:Complexul natural de uleiuri (soia, squalane, calendula, unt shea) hraneste, reda supletea si restabileste echilibrul hidro-lipidic al pielii.Complexul de aminoacizi Sepilift™ DPHP si extractul vegetal Centerox™ exercita o actiune sinergica si complexa de restructurare a fibrelor de colagen, avand ca efect promovarea proceselor de reparare a pielii, corectarea imperfectiunilor si atenuarea ridurilor.Lipozomii cu Hyaceramidyl aduc un aport de Acid hialuronic cu greutate moleculara mica, care se absoarbe in piele, cu rol in umplere a ridurilor din interior.Extractul marin CobioDefender EMR, Vitaminele A si E, impreuna cu Acidul ferulic, actioneaza sinergic pentru prevenirea imbatranirii cutanate prin efectele nedorite ale poluǎrii urbane si ale radiatiilor UV si electromagnetice.Mod de utilizare ASLAVITAL Crema Netezire Riduri, Noapte:Crema se aplica seara, pe tenul demachiat.

Acest produs 1570 ASLAVITAL Crema Netezire Riduri, Noapte, 50 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema anticuperozica hidratanta SPF 10 Derma+, 50 ml, Gerovital
Manusi examinare nitril albastre x 100 buc, CoolMed - S
AVENE TRIXERA NUTRITION SAPUN 100G
Crema intima cu galbenele si trandafir EroGenn Passion, 20ml, VivaNatura
Chocolates Sole Ciocolata cu lapte si stevie fara zahar, 100g
ABOCA GRINTUSS ADULTI POLIRESIN 20 COMPRIMATE
Luciu de buze cu efect de volum Bigger is Better - Cruel Intentions, 5ml, Cupio
GNC MEGA MEN TIMED RELEASED 100 TABLETE
Citoprim+ Stem, 60 capsule, Herbagetica
chevron-right-circle