Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

1850 GP Fluid demanchiant, 150 ml

Fluidul Demachiant Poliplant Microbiom Protect pentru fata si ochi, indeparteaza cu usurinta fardul si impuritatile de pe suprafata pielii.Beneficii GP Fluid demanchiant:• 96% ingrediente de origine naturala. • Protectie naturala microbiana.• Indeparteaza si machiajul waterproof.• Indeparteaza cu usurinta fardul si impuritatile de pe suprafata pielii.• Stimuleaza microcirculatia si purifica tenul.Ingrediente active GP Fluid demanchiant:Complexul Microbiom Poliplant Protect este format din Equibiome si un complex natural de plante din flora locala.Mod de utilizare GP Fluid demanchiant:Se aplica pe fata, gat si decolteu, dimineata si seara, se maseaza

Acest produs 1850 GP Fluid demanchiant, 150 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel De Duş Argilă 100% Naturală 400 Ml
Ceai verde Darjeeling Demeter, 30g, Lebensbaum
Toner pentru ten Toning Centella Madagascar, 210ml, Skin1004
Fond de ten cu SPF 20 Serum Foundation CN 28 Ivory Even Better Clinical, 30ml, Clinique
Dr. Max Bandaj autoadeziv, 10cm x 4m
SENSODYNE PASTA DE DINTI EXTRA WHITENING 100ML + ATA DENTARA GRATIS
Sampon antimatreata Sebodiane DS, 150ml, Noreva
Crema demachianta cu argint si migdale, 145ml, VivaNatura
Pachet Seleniu Natural, 60+30 capsule, AdNatura
chevron-right-circle