Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

1860 GP - Crema hidratanta, 50 ml

Se aplica zilnic pentru cresterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, imbunatatirea hidratarii si diminuarea reactiilor alergice. • 96% ingrediente de origine naturala.• Booster oxigenare.Microbiomul este unic si specific fiecarui individ, este esential pentru buna functionare metabolica a pielii. Este format din totalitatea bacteriilor bune si rele de pe suprafata pielii. Echilibrul micobiomului are rol in cresterea imunitatii si protejeaza organismul impotriva bacteriilor daunatoare, astfel pielea este mai sanatoasa, capabila sa se regenereze.Produsele din noua gama Gerovital Plant contin Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex ce ajuta la restabilirea si mentinerea echilibrului microbiomului pielii, respectand identitatea unica a acestuia si functia lui majora de protejare a pielii.Beneficii GP - Crema hidratanta:• Asigura un nivel optim de hidratare.• Revitalizeaza celulele si creste consumul de oxigen la nivelul acestora.• Restabileste echilibrul microbiomului pielii.Ingrediente active GP - Crema hidratanta:Uleiul de masline si Aquaxylul, alaturi de structura cremei, bogata in ingrediente naturale, refac functia de bariera a pielii contribuind la diminuarea pierderilor transepidermale de apa si la cresterea rezervelor hidrice din derm si epiderm.Complexul Poliplant Microbiom Protect restabileste echilibrul microbiomului pielii, respectand identitatea unica a acestuia si functia lui majora de protejare a pielii. Sepitonic M3, complex de minerale indispensabile metabolismului celular, revitalizeaza celulele si creste consumul de oxigen la nivelul acestora. Restul de 4% din ingrediente asigura o buna conservare a formulei.Mod de utilizare GP - Crema hidratanta:Se foloseste zilnic, dimineata, pe fata, gat si decolteu.

Acest produs 1860 GP - Crema hidratanta, 50 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

GEROVITAL H3 RETINOL CREMA ANTIRID CONTUR OCHI 15ML
Zinc 15 mg, 120 capsule
Pre-Workout cu aroma Ice Candy Fury Extreme, 400g, Genius Nutrition
Detergent pentru vase si biberoane fara miros, 100ml, Friendly Organic
KISS PACHET UNT DE CORP 2 X 150ML AROME WILD ORCHIDS OLIVES + VANILLA MILK
SECOM OLIVE LEAF 20%SE 60 CAPSULE
Ca+Mg+Se+Zn organice cu D3, 30 capsule, Herbagetica
Gel de dus natural Amber Allure, 1000ml, Sabio
PFOC Parodium gel, 50ml
chevron-right-circle