Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

2140 Pedalier pentru exercitii

Pedalierul ortopedic este utilizat pentru recuperarea mersului, tonifierea musculaturii si redobandirea mobilitatii articulatiilor afectate.  Pedalierul poate fi folosit pentru exercitii de recuperare medicala pentru membrele superioare/ inferioare.Dispozitivul medical imbunatateste circulatia si motricitatea.Confectional din otel, pedale de plastic, pedaliera ortopedica are 40 x 50 x 27 cm si cantareste 2,8 kg.Retineti: acest dispozitiv pentru exercitii recuperare medicala a fost conceput spre a fi folosit din pozitia sezand.Nu uitati sa mentineti o pozitie corecta a spatelui in timpul exercitiilor.Consultati un medic inainte de inceperea programului de exercitii recuperare medicala.Utilizarea pedalierului pentru exercitii recuperare medicala• Pedaliera ortopedica trebuie asezata pe o suprafata plana, dispozitivul medical trebuie sa aiba stabilitate pentru a se evita eventuale accidente.• Puteti opta pentru amplasarea lui pe un covor cauciucat, care sa nu alunece.• Asigurati-va ca aveti suficient spatiu pentru efectuarea exercitiilor. Se recomanda cca. 1m spatiu liber in jurul pacientului.• Alegeti haine comode care sa nu va deranjeze in timpul exercitiilor (ex. sa se prinda de pedaliera).

Acest produs 2140 Pedalier pentru exercitii din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

145.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Creion de sprancene cu efect de micropigmentare Infaillible 48H 5 Light Brunette, 6g, L'Oreal Paris
Detergent bio pentru vase cu parfum de mere verzi fara alergeni, 500ml, Safe
Vitamax Energizant si Tonic 20 comprimate efervescente Pachet 1+1 gratis
Naturalis Septocalmin Forte, 24 pastile
Ceai de pufulita cu flori mici, 50g, AdNatura
L-Carnitina lichida cu aroma de piersici, 20x25ml, Weider
Fulgi din fructe cu piersici Peppa Pig, 16g, Fruit Funk
Deodorant Athos Enigmatic
ZDROVIT DETRICAL D3 2000UI CIRESE FARA ZAHAR 24 COMPRIMATE.DE SUPT
chevron-right-circle