Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

2461 Banda pentru exercitii (roz)

Utilizarea sa este foarte importanta in programele de terapie fizica si de recuperare musculara.Exista mai multe tipuri de rezistenta in functie de nevoile utilizatorului si de indicatiile medicului.Poate fi folosita atat pentru exercitii de tonifiere, cat si pentru stretching.Poate fi folosita acasa si la sala de fitness.Banda este de culoare roz si are un grad de dificultate (compresie) usoara.Caracteristici ale benzii pentru exercitii – compresie usoaraBanda elastica pentru recuperare are dimensiunile 1200×150 mm si cantareste 60 grame.

Acest produs 2461 Banda pentru exercitii (roz) din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cacao pulbere ecologica pura, 200g, Republica Bio
Ulei din seminte de canepa presat la rece, 100ml, Solaris
Concentrat anti-imperfectiuni pentru ten cu tendinta acneica Comedomed 30ml + Gel de curatare pentru ten gras 200ml, Avene
Revox Just Squalane, 30ml
Magneziu + Vitamina B6, 50 comprimate, Zdrovit
Apa de toaleta pentru barbati Red Code, 100ml, STR8
Crema antirid pentru fata de zi Age Specialist 55+, 50ml, L'Oreal Paris
COMPEED PLASTURI SPORT BASICI 5BUC
ProFecund B, 30 capsule, adjuvant fertilitate
chevron-right-circle