Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

2463 Banda pentru exercitii (albastru)

Utilizarea sa este foarte importanta in programele de terapie fizica si de recuperare musculara.Exista mai multe tipuri de rezistenta in functie de nevoile utilizatorului si de indicatiile medicului.Poate fi folosita atat pentru exercitii de tonifiere, cat si pentru stretching.Poate fi folosita acasa si la sala de fitness.Banda este de culoare albastra si are un grad de dificultate (compresie ) ridicat.Caracteristici ale benzii pentru exercitii – compresie puternicaBanda elastica pentru recuperare are dimensiunile 1200×150 mm si cantareste 60 grame. 

Acest produs 2463 Banda pentru exercitii (albastru) din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Soia crocanta, 50g, Solaris
Ulei de cuticule cu pipeta Banane, 15ml, Cupio
Gel crema de curatare anti-iritatii Lipikar Syndet AP+, 200ml, La Roche-Posay
MagneFORT® B6, 30 comprimate, Biofarm
Serum multi hidratant pentru umplerea ridurilor Bio Hyaluron 3xRetinol, 18ml, Eveline Cosmetics
Balsam pentru repararea parului fragil 7 in 1 Keratin, 200ml, Biovax
Servetele umede Harmonie Aqua, 3 pachete x 48 bucati, Pampers
Rame ochelari de vedere barbati Emporio Armani EA1142 3001
Ulei pentru bebelusi Edible Care Baby, 200 ml, Mamaaura
chevron-right-circle