Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

3550 GH3 Men Crema antirid cu acid hialuronic, 30 ml

Crema este recomandata pentru ingrijirea de zi cu zi a pielii tenului barbatilor, in jurul varstei de 30 ani.Beneficii GH3 Men Crema antirid cu acid hialuronic:● Reduce adancimea ridurilor fine, reda vitalitate tenului, prelungindu-i aspectul tineresc.● Fata are un aspect proaspat si tonifiat. ● Se absoarbe rapid in piele, fara sa lase senzatia de ten gras.Ingrediente active GH3 Men Crema antirid cu acid hialuronic:Crema contine:• Ion-Moistᵀᴹ4Men si acid hialuronic pudra (care actioneaza in exterior) si lipozomal (care actioneaza in interior), complex ce ajuta la reducerea adancimiii ridurilor fine, hidrateaza la suprafata si in profunzime si imbunatateste aspectul pielii.• Vitamina E - limiteaza stresul oxidativ, protejand acidul hialuronic si fibrele de colagen si elastina din piele.Mod de utilizare GH3 Men Crema antirid cu acid hialuronic:Aplicati pe fata curata, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Acest produs 3550 GH3 Men Crema antirid cu acid hialuronic, 30 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

EXTRACT DE MUGUR DE ARTAR 50ML
Crema protectie solara SPF50, 100ml, Gamarde
Redoxitos Triple Action, Vitamina C, suport imunitar, 25 de jeluri gumate
Sistem portabil pentru aerosolterapie, Medel Smart
MagneStress + B6, 40 comprimate, Terapia
Masca pentru acnee BioActive S Acne, 50ml, Pell Amar
Scrub exfoliant pentru controlul porilor cu struguri verzi, 145ml, Frudia
SESDERMA LACTYFERRIN DEZINFECTANT 500ML
PRIMUNAT IMUN COPII 20 COMPRIMATE POLISANO
chevron-right-circle