Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

37220 GH3 Men Deodorant antiperspirant Fresh, 150 ml

Beneficii GH3 Men Deodorant antiperspirant Fresh:● Protectie eficienta impotriva transpiratiei, o senzatie confortabila, de piele catifelata.● Parfumul proaspat, persistent iti confera o prospetime naturala.Ingrediente active GH3 Men Deodorant antiperspirant Fresh:Un parfum lemnos aquatic, elegant si masculin. Parfumul se deschide cu note de varf apartinand citricelor proaspete -amarui de grapefruit, portocala amara, lamaie, iar lavanda, salvia si briza marina din inima lui creeaza o senzatie de calm si relaxare. Nota de baza confera masculinitate prin combinarea vetiverului, cedrului si moscului.Mod de utilizare GH3 Men Deodorant antiperspirant Fresh:A se agita inainte de utilizare. Pulverizati de la o distanta de 15 cm direct pe piele!Completeaza perfect parfumurile din seria gelurilor de dus.Pentru o ingrijire perfecta, se recomanda utilizarea dupa Gelul de dus Fresh 3 in 1 Gerovital Men.

Acest produs 37220 GH3 Men Deodorant antiperspirant Fresh, 150 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

10.72 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SPORSUN 10 CAPSULE MOI
Ceai herba de rostopasca, 50g, Plafar
Chips de plantan dippers, 198g, Turbana
Cereale 5 Cereale cu lapte 6m+, 250g, Danalac
PARODONTAX PASTA DE DINTI WHITENING 75ML + PERIUTA DE DINTI EXTRA SOFT CADOU
Masca reparatoare pentru par Huile Précieuse, 150ml, Evoluderm
Sapun Natural Cafea si Eucalipt, 90g, Savonia
Tinctura de merisoare, 200ml, Aroma Plant Bonchis
Crema pentru fata Repair Lunar, 30ml, Skintegra
chevron-right-circle