Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

37750 GH3 Men Spuma ras Mentol, 200 ml

Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic.Beneficii GH3 Men Spuma ras Mentol:• Barbierit perfect si piele improspatata.• Linisteste si revigoreaza pielea.Ingrediente GH3 Men Spuma ras Mentol:• Extract de Boswellia Serrata - cu proprietati dezinfectante, antiseptice, antiiritante si antiinflamatoare.• Pantenol - are efect cicatrizant, asigura regenerarea pielii.• Mentol - are efect usor racoritor si energizant, asigura prospetime.Mod de utilizare GH3 Men Spuma ras Mentol:Agitati bine inainte de utilizare. Aplicati pe pielea umeda, masand usor.

Acest produs 37750 GH3 Men Spuma ras Mentol, 200 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de masaj senzual Sexy Therapy Aphrodisiac, 200 ml, Orgie
Santaderm Parasites sampon tratament paduchi, 50 ml
MORSA 70102 CENTURA DUBLA HERNIE INGHINALA MARIME UNIVERSALA
Balsam pentru par fortifiant si pentru volum Aroma Force, 500ml, L'Occitane
Dr PawPaw Balsam stralucitor multifunctional, 10 ml
Gel de dus Douceur d'Amande, 1000ml, Evoluderm
Biberon sticla cu tetina silicon, 0 luni+, 160ml, Lansinoh
5 HTP 100 Zen Forte, 30 capsule, Herbagetica
Vitamina C Premium cu rodie bioflavonoide si resveratrol, 30 capsule, Zenyth
chevron-right-circle