Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

4500 GH3 Men Gel de dus Active 3 in 1, 400 ml

Pentru o ingrijire perfecta, se recomanda utilizarea gelului de dus alaturi de Deodorantul Antiperspirant Gerovital Men ACTIVE, ce ofera protectia ideala impotriva transpiratiei si confera pielii un parfum proaspat.Beneficii GH3 Men Gel de dus Active 3 in 1:● Curata delicat si ingrijeste pielea, scalpul si firul de par.● Energizant si racoritor.Ingrediente active GH3 Men Gel de dus Active 3 in 1:Contine principii active atent selectionate:• Glicerina de origine vegetala - asigura hidratarea pielii, scalpului si parului.• Aquaxyl - imbunatateste functia de bariera a pielii in timp ce creste si continutul epidermal de apa.• Provitamina B5 – are proprietatii de hidratare.• Menthol - cu usor efect racoritor si energizant, ce revigoreaza simturile.Mod de utilizare GH3 Men Gel de dus Active 3 in 1:Se aplica pe pielea uda, masand usor, apoi se limpezeste. Ca sampon, actioneaza eficient pentru curatarea parului si scalpului. Parul se samponeaza masand usor scalpul, apoi se limpezeste bine. Parul ramane curat si stralucitor.

Acest produs 4500 GH3 Men Gel de dus Active 3 in 1, 400 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.32 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Multi-vitamine Liposomale, 30 capsule vegetale, Vita Code Lab
Colagen lichid hidrolizat si extracte din plante Colagenus, 500ml, Faunus Plant
Crema pentru fata cu Centella, 30 ml, Skin1004
Napolitane cu crema de cacao fara zahar, 45g, Lago
Centura elastica de sustinere pentru gravide Gerda marimea 1 (XS) alb, 1 bucata, Tonus Elast
Cereale Vise Placute Gris cu banana si piersica, 250g, Milupa
Fiole concentrate impotriva petelor pigmentare cu azeloglicina 10%, 10x2ml, Bio Balance
Ocluzoare copii, 10 bucati
MICRO H SERVETELE 20BUC
chevron-right-circle