Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spray nazal cu apa de mare izotona Physiomer Normal Jet, 135 ml

Beneficii Physiomer Jet Normal:Decongestioneaza caile nazale; Inlatura eficient excesul de mucus, agentii infectiosi sau poluanti;Previne agravarea simptomelor sau complicatiilor O.R.L.;Nu interactioneaza cu alte produse;Intareste sistemul natural de aparare al mucoaselor, datorita actiunii combinate a celor 80 de saruri minerale si oligoelemente;Destinat copiilor peste 6 ani si adultilor pentru utilizare zilnica;Nu creeaza dependenta.Ingrediente:Solutie de apa de mare izotonica nediluata si 100 % naturala (echivalenta cu 9 g/L de NaCl). Sterila si fara conservanti.Mod de administrare:Poate fi folosit ori de cate ori este nevoie. Doza recomandata: 2-3 pulverizari pe zi.

Acest produs Spray nazal cu apa de mare izotona Physiomer Normal Jet, 135 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pudra de fata Soft Luminous - Medium Beige, 19g, Cupio
Tinctura de Obligeana, 200ml, Dorel Plant
TIS Gel intim, 50 ml
Lac de unghii NutriColor, Care&Colour, NC35, 10.5ml, Andreia Professional
POLAROID OCHELARI DE SOARE P7334A BLACK
Astragalus Forte, 30 capsule
Spuma pentru curatarea tenului magnolie si piper roz, 40g, LaQ
Vopsea de par semi-permanenta Color Fresh Create Neverseen Green, 60ml, Wella Professionals
Gum Trav-ler 1.4 mm - roz, 6 bucati
chevron-right-circle