Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Biberoane
  6. /
  7. Biberon Night&Day, tetina anti-colici...

Biberon Night&Day, tetina anti-colici nr.1/S, 160 ml, 1 bucata, Mamajoo

Beneficii Mamajoo Biberon:Biberon fara BPA, sigur, fiabil si sanatos, este produsul de hranire ideal alaturi de alaptare, cu designul ergonomic si cu sistemul de supapa anti-colici;Supapele de aer anti-colici de la marginile tetinelor Mamajoo sunt utile pentru a preveni bebelusii sa inghita aer in timpul hranirii cu biberon;Biberonul este conceput pentru a oferi bebelusului dumneavoastra o senzatie cat mai aproape de alaptarea naturala;Tetinele Mamajoo sunt produse din silicon de inalta calitate transparent, inodor si fara gust;Sunt perfect moi pentru fiecare grup de varsta relevant, netede si usor de curatat;Curbele ergonomice de prindere si apucare incurajeaza abilitatile de invatare ale bebelusului si il fac mai usor de tinut;Gatul larg al biberonului Mamajoo faciliteaza umplerea si curatarea;Baza lata asigura un echilibru mai bun si previne caderea cu usurinta;Biberon cu inel fluorescent care lumineaza in intuneric.Mod de curatare si sterilizare: Poate fi spalat in masina de spalat vase si poate fi sterilizat cu Sterilizatoare Mamajoo sau prin fierbere timp de 5 minute.

Acest produs Biberon Night&Day, tetina anti-colici nr.1/S, 160 ml, 1 bucata, Mamajoo din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Fossil FOS 7094 086
Iarba de grau pulbere bio, 125g, Obio
Crema de fata premium cu mucina de melc si aur Gold, 50ml, Farmstay
Skinexpert by Dr. Max® Home Spa Crema de maini cu lemon grass, 30ml
Oxidant pentru vopsea permanenta 6% Mini, 60ml, Londa Professional
Rame ochelari de vedere dama Michael Kors MK4047 3280
Colagen tip II pentru articulatii oase piele par Colagenus, 60 capsule, Faunus Plant
Silimarina 300mg, 100 comprimate, Laboratoarele Remedia
Balsam antifrizz cu unt de shea, 350ml, Monday
chevron-right-circle