Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Omni Biotic Migra, 30 plicuri*3g, Institut AllergoSan

Beneficii Omni-Biotic Migra:Omni-Biotic®MIGRA are la baza un mecanism complex pentru imbunatatirea starii persoanelor cu atacuri de migrena si dureri de cap (de exemplu, cauzate de tensiune) pentru utilizare pe termen lung;ajuta la mentinerea functiei de bariera a  unui intestin normal;imbunatatirea semnificativa a calitatii vietii.Indicatii:Imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu senzatie de presiune la nivelul capului;Disconfort cauzat de tensiune;Depresie si stare de spirit depresiva;Lipsa de motivatie;Modificari de dispozitie.Ingrediente:Omni-Biotic®MIGRA contine noua tulpini bacteriene gastrorezistente care apar in mod natural in intestinul uman, fiecare dintre ele capabila sa se inmulteasca durabil si avand o compozitie calitativa si cantitativa optima:Lactobacillus casei W56Lactobacillus acidophilus W37Lactobacillus brevis W63Bifidobacterium lactis W51Bifidobacterium lactis W52Lactococcus lactis W19Lactobacillus salivarius W24Bifidobacterium bifidum W23Lactococcus lactis W587,5 x 109 UFC/g = un total de 7,5 miliarde de bacterii, rezistente la actiunea acizilor gastrici si biliari, cu capacitatea de a se reproduce dupa rehidratare. 1 plic = 3 gIngrediente ale matricei: amidon de porumb, maltodextrina, proteine ​​vegetale, Clorura de potasiu, tulpini bacteriene, sulfat de magneziu, enzime (amilaze), sulfat de mangan.Mod de administrare:Se dizolva 1 plic de Omni-Biotic®MIGRA (= 3 g) o data pe zi in 125 ml apa, se lasa sa se activeze conform instructiunilor din prospect, se amesteca din nou si apoi se bea. Este recomandat sa luati produsul dimineata inainte de micul dejun sau seara cu putin timp inainte de culcare.Pentru a obtine un efect de lunga durata, se recomanda administrarea produsului pe o perioada de cel putin 12 saptamani (conform datelor din observatiile clinice). Desigur, daca este necesar, utilizarea lui poate fi mai lunga sau chiar permanenta.

Acest produs Omni Biotic Migra, 30 plicuri*3g, Institut AllergoSan din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

157.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai cu verde si iasomie, 20 plicuri, Evolet
Rame ochelari de vedere barbati Boss BOSS 1602 PJP
SECOM ALIVE CALCIUM + D3 GUMMIES 60BUC
Rame ochelari de vedere barbati Gucci GG0675O 004
Calcidin, 60 plicuri, Zdrovit
Ceai vise placute Optisomn, 20 plicuri, Zdrovit
ABOCA FINOCARBO PLUS 20 CAPSULE 1+1 CADOU
Biotina 300mcg, 100 tablete, COS Laboratories
Dr. Max Collagen 2000 Active, 120 comprimate
chevron-right-circle