Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Vibratoare
  6. /
  7. Vibrator pentru cuplu C-Shape,...

Vibrator pentru cuplu C-Shape, MonAmi

Beneficii Vibrator pentru cuplu C-Shape:curbat pentru placerea ta, dispozitivul se aseaza perfect pentru a stimula zona clitorisului si penisul simultan, hands free, astfel incat ambii partneri sa simta vibratiile intense;  3 viteze si 4 stiluri, va puteti bucura de 7 moduri de vibratie;reincarcabil USB cu o autonomie de pana la 60 de minute, acest vibrator este 100% waterproof, asa ca il puteti lua cu voi la dus, piscina sau in orice vacanta;pentru cea mai buna experienta, foloseste un lubrifiant pe baza de apa;intensifica placerea in timpul sexului cu un total de 7 posibile tipuri de vibratii;reincarcabil USB cu o autonomie de pana la 60 de minute;100% waterproof (IPX7) – usor de curatat si te poti bucura de el oriunde;functia Travel lock te asigura ca nu va porni niciodata in momentul nepotrivit;dimensiunea mica si faptul ca este fabricat din silicon neted, face ca aceasta jucarie sa fie perfecta pentru corpul tau; usor de curatat.

Acest produs Vibrator pentru cuplu C-Shape, MonAmi din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

199.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca primer din bioceluloza cu peptide si colagen Glamour Base, 23ml, When Beauty
Rame ochelari de vedere dama Versace VE3270Q GB1
Pachet XMAS 2023 Liftactiv Supreme Crema de fata antirid pentru ten uscat 50ml + Cadou Liftactiv Crema de noapte, 15ml
Deodorant fara sare de aluminiu Defence Deo Ultra Care 48h, 100ml, Bionike
Ulei esential de Niaouli, 10ml, Ellemental
Rame ochelari de vedere dama Marc Jacobs MARC 306 807
Apa micelara Vitamin Brightening Micellar Cleansing Water, 300ml, Orjena
Biscuiti ferma animalelor 12 luni+, 100g, Adoro Bimbi
CALMADOL CREMA-GEL 100ML
chevron-right-circle