Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Artrisalm, 60 tablete, Ayurmed

Beneficii Artrisalm:mentinerea starii de sanatate si functionare normala a articulatiilor;intarzierea proceselor de degenerare la nivelul articulatiilor prin protejare impotriva stresului oxidativ;sustinerea proceselor de regenerare a tesuturilor, mentinerea troficitatii si lubrifierii normale, reducerea rigiditatii si cresterea mobilitatii articulatiilor;sustinerea sistemului imunitar crescand capacitatea de autoaparare a organismului;detoxifierea organismului prin stimularea tranzitului intestinal si a diurezei.Ingrediente principale:Boswellia serrata (Shallaki) – scade durerea si inflamatia la nivel articular, imbunatateste mobilitatea articulara, este un protector si regenerator al cartilajului articular, sustine recuperarea dupa traumatisme.Zingiber officinale (Ghimbir) – antiinflamator, calmeaza inflamatiile si durerea, imbunatateste circulatia. Mentine un tranzit intestinal normal si faciliteaza eliminarea naturala a toxinelor.Withania somnifera (Ginseng indian) – este adaptogen, tonic, antioxidant puternic, antiinflamator, fortifica structurile nervoase, creste rezistenta fizica si psihica si incetineste procesul de imbatranire prematura.Allium sativum (Usturoi) – sustine eliminarea radicalilor liberi (fiind un puternic antioxidant) revigoreaza sistemul imunitar si reduce durerile artritice, fiind antiinflamator.Vitex negundo (Nirgundi) – antiinflamator prin reducerea sintezei mediatorilor proinflamatori si analgezic usor in toate formele de reumatism.Pluchea lanceolata (Rasna) – este antiinflamator, contribuie la controlul sintezei de autoantigeni implicati in procesul autoimun de degenerare a proteinelor in articulatii.Curcuma longa (Turmeric) – este antiinflamator, reduce edemele, creste mobilitatea articulara, protejeaza tesuturile de procesele oxidative. Imbunatateste circulatia sanguina si sustine eliminarea toxinelor din organism.Ingrediente:Boswellia serrata (Shallaki), pulbere de rezina – 100mg;Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom – 75mg;Zingiber officinale (Ghimbir), pulbere de rizom -75mg;Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de radacina – 50mg;Allium sativum (Usturoi), pulbere de bulb – 50mg;Vitex negundo (Nirgundi ), extract din frunze (7:1) – 50mg;Pluchea lanceolata (Rasna), extract din radacina (5:1)- 50mg;Acacia arabica (Guma acacia – excipient)- 50mg.Mod de administrare:Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Se administreaza la 1 ora dupa masa, minim 30 de zile, optim cure de 3-6 luni.Precautii / Atentionari:A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu are efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei si a se feri de lumina si caldura.

Acest produs Artrisalm, 60 tablete, Ayurmed din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Fendi FE50038I 052
Rame ochelari de vedere dama Jimmy Choo JC307/F DDB
Rame ochelari de vedere barbati Emporio Armani EA3169 5893
Siguranta pentru usi de balcon si ferestre albe 70010, 1 bucata, Reer
Ulei Bio Esential Trandafiri (Rosa damascena) 10% in Ulei Jojoba, 10ml, Sonnentor
Ceai cu portocale Orange Fusion, 20 plicuri, Evolet
Piure din legume verzi +4 luni Bio, 2 x 130g, BabyBio
Tratament pentru parul tratat chimic Lightplex Bond Completion In-Salon Treatment, 750ml, Londa Professional
Rame ochelari de vedere unisex Polaroid PLD 1P 007 3Z2 MTT
chevron-right-circle