Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Accesorii hrana bebe
  6. /
  7. Set Linguri hranire, verde...

Set Linguri hranire, verde praf / alb si cutie de depozitare transparenta, 1 bucata, Mamajoo

Beneficii Mamajoo Set Linguri de hranire:Pachetele de linguri de hranire mamajoo verde praf contin doua linguri, dintre care una se afla in cutia de depozitare;Manerul lung ergonomic al lingurilor de hranire mamajoo verde praf este proiectat pentru o manevrare si o atingere confortabile. Suportul de pe spatele lingurii este conceput pentru a preveni alunecarea in farfurie;Lingurile de hranire mamajoo verde praf sunt ambalate cu o cutie de depozitare sterilizabila. Aceasta ofera o solutie practica parintilor care doresc sa depoziteze lingura in mod igienic acasa sau afara;Manerul lung ergonomic al lingurilor de hranire mamajoo verde praf permite hranirea din sticle cu gat larg sau borcane mari;Laturile rotunjite si varful lingurii prietenos pentru bebelusi ale lingurilor de hranire mamajoo verde praf sunt potrivite pentru guri mici;Cutia de depozitare pentru linguri mamajoo este cea mai ideala solutie pentru depozitarea lingura de hranire mamajoo verde praf atunci cand nu este utilizata, cu forma sa adecvata si sistemul de blocare practic.Mod de curatare si sterilizare:Lingurile de hranire si cutia de depozitare mamajoo pot fi spalate manual sau folosind o masina de spalat vase. Dupa spalare, produsul poate fi sterilizat cu sterilizatoare mamajoo sau prin fierbere timp de 5 minute. Nu folositi detergenti abrazivi.

Acest produs Set Linguri hranire, verde praf / alb si cutie de depozitare transparenta, 1 bucata, Mamajoo din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Bvlgari BV1115 5506
Gripovit Max C fara zahar, 10 plicuri, Zdrovit
Rame ochelari de vedere unisex Guess GU8239 028
Protectie absorbanta pentru pat 60 x 90cm, 10 bucati, Dalin
Rame ochelari de vedere dama Vogue VO5487B W44
Crema naturala cu echinacea, 20g, Steaua Divina
Detergent lichid universal, 1000ml, Klok
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 1991 SVK
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6414 G21
chevron-right-circle