Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Fructe deshidratate
  6. /
  7. Niavis Stafide Brune Ecologice...

Niavis Stafide Brune Ecologice BIO, 125g

Ingrediente Niavis Stafide Brune Ecologice BIO:Ingrediente: stafide brune*, ulei de floarea soarelui* pentru gatit (0.3-0.7%)* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICAInformatii nutritionale/100g:Energie............340kcal/1442kjGrasimi............2g din care grasimi saturate...1gCarbohidrati.....87g din care zaharuri.................67gProteine...........5gFibre ...............6gSare................0.03g.Mod de utilizare Niavis Stafide Brune Ecologice BIO:Dupa preferinte si gustAcesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Acest produs Niavis Stafide Brune Ecologice BIO, 125g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai Ochi Protejati, 20 plicuri, Fares
Tinctura de urzica, 50ml, Dacia Plant
Fidea Bio pentru supa litere colorate Semola, 250g, Rapunzel
Capsio alergie si sinuzita spray nazal x 20 ml
Trust My Sister Masca cu proteine porozitate scazuta, 150ml
Gel de dus natural Jojoba Calmness, 300ml, Neboa
Baton proteic Oreo White, 60g, Grenade
Apivita Balsam pentru par revitalizant, 150ml
L'Erbolario Sampon solid Coconut, 60g
chevron-right-circle