Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Niavis Fulgi de Ovaz Ecologici Fini fara Gluten, 250g

Beneficii Niavis Fulgi de Ovaz Ecologici Fini fara Gluten:sustin digestia;ofera satietate;intaresc sanatatea inimii;sustin sanatatea sistemului osos;reduc riscul de diabet;imbunatatesc metabolismul;ofera energie pentru intreaga zi.Ingrediente Niavis Fulgi de Ovaz Ecologici Fini fara Gluten:100% Fulgi ce Ovaz * Fini fara Gluten * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICAInformatii nutritionale/100gEnergie............................... 371kcal/1561kjGrasimi............................... 6.7gdin care acizi grasi saturati....... 1gGlucide............................... 60gdin care zahar.......... 1gProteine............................. 13gFibre .................................... 9.7gSare....................................... 0.gMod de consum Niavis Fulgi de Ovaz Ecologici Fini fara Gluten:Fulgii de Ovaz pot fi consumati ca atare sau gatiti, in diverse preparate. Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.NU CONTIN GLUTEN SAU ALTI ALERGENI!

Acest produs Niavis Fulgi de Ovaz Ecologici Fini fara Gluten, 250g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere unisex Tommy Hilfiger (S) TH1127 5VU
Pachet Deodorant 150ml + Gel de dus 250ml, Malizia
Rame ochelari de vedere barbati Gucci GG1050O 005
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU547 02AD
Fluid mineral SPF 50+, 40 ml, Avene
Rama ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 1694 PJP
Crema de fata Clarity, 50ml, PFC Cosmetics
LACTACYD GIRL LOTIUNE INTIMA 200ML
ZIAJA Med-Crema de zi antioxidanta cu vitamina C, 50 ml
chevron-right-circle