Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pepon cu ulei de Dovleac, 30 capsule, Parapharm

Beneficii Pepon cu ulei de Dovleac, Parapharm:Contribuie la mentinerea sanatatii prostatei;Are un continut ridicat de acizi grasi polinesaturati dintre care se remarca acidul alfa-linoleic.Ingrediente:1 capsula contine: 498,00 mg ulei presat la rece din seminte de dovleac (Cucurbita pepo, semen) si 2,00 mg vitamina E (tocoferil acetat).Mod de administrare: Se recomanda consumul de 3x1 capsula/zi, inainte de mesele principale, cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe sau ceai); este recomandat si copiilor peste 3 ani.Precautii / Atentionari:Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat; a se pastra ferit de accesul copiilor mici; este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate. Mod de depozitare: produsul se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei.

Acest produs Pepon cu ulei de Dovleac, 30 capsule, Parapharm din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DR. THEISS COUPELIAC GEL 20ML
Ciocolata amaruie fara zahar, 90 g, Monteoro
Confort Articulaire, 20 fiole, Santarome Bio
Pasta de dinti protectoare cu lamaie si ghimbir, 75ml, La Saponaria
Apă De Gură Cu Extract Ecocertificat De Muşeţel, Clorhexidină şi Argilă Specială
Ulei de masaj detoxifiant, 236ml, Sabio
Sare roz de Himalaya fina, 500g, Solaris
Gas bimbi picaturi colici x 30 ml
ELGYDIUM PERIUTA DE DINTI MONSTER
chevron-right-circle