Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Inel pesar din silicon cu NOD, fara suport - 2

Caracteristici: Incontinenta urinara de stress Autoclavabil Fabricat din silicon, Latex free Flexibilitatea pesarului faciliteaza auto-tratamentul.Mod de intretinere de catre pacienta:Pesarul se curata cu sapun si apa calda de la robinet, fara a utiliza niciun dezinfectant.Marimi Nr. 2 (57mm) Nr. 3 (62mm) Nr. 4 (68mm) Nr. 5 (74mm) Nr. 6 (82mm)COMANDA INEL PESAR DIN SILICON, FARA SUPORT, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Acest produs Inel pesar din silicon cu NOD, fara suport - 2 din categoria Produse Incontinenta Urinara se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

239.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ciocolata neagra fara zahar si gluten 100% cacao Organic Bio, 100g, Torras
Rame ochelari de vedere barbati Persol PO9714VM 24
Galactogil lactatie, 24 plicuri, Iprad
Masca servetel cu zmeura si linte, Juice Mask, 20g, Ariul
Gel de curatare pentru maini cu Verbina, 65ml, L'Occitane
Elixir crema de trandafiri, 50ml, Darphin
Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1408 C4
Hrisca Integrala Bio, 500g, Longevita
Rame ochelari de vedere copii Polaroid PLD D813 R6S
chevron-right-circle