Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Genito-urinar
  6. /
  7. UroProtect, 30 capsule, Adams

UroProtect, 30 capsule, Adams

Beneficii UroProtect:Extractul de merisor: amelioreaza simptomele infectiilor tractului urinar inferior;D-manoza: reduce durerea si disconfortul urinar, mentine sanatatea tractului urinar;Extract de strugurii ursului: sustine buna functionare a aparatului urinar, avand efect antiseptic, poate reduce aparitia infectiilor urinare si a edemelor; creste volumul diurezei favorizand eliminarea apei in exces din organism;Extract de afin: sustine sanatatea aparatului urinar.Ingrediente:Extract de merisor    400.00    mgD-manoza 99%    200.00    mgExtract 4:1 de Strugurii Ursului    60.00    mgExtract de Afin cu 25% antocianine    40.00    mgMod de administrare:2x1 capsule in timpul meselor. A se consuma, de preferinta, inainte de data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata.Precautii / Atentionari:Produsul este ambalt intr-o unitate care proceseaza cereale, mustar, nuci, soia si seminte de susan. A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copii si persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsulei. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Acest produs UroProtect, 30 capsule, Adams din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Versace VE3288 GB1
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen CLIP-ON 2146 C3
Crema vegana pentru netezirea parului satin Care, 200ml, JOC
Rame ochelari de vedere barbati Boss BOSS 1265/C SVK
Proteina vegetala cu aroma de ciocolata si alune AMP Plant Isolate, 929.6g, GNC
Snur pentru copii Snur ochelari copii HAYNE 20319705
Rame ochelari de vedere barbati Oakley HYPERLINK OX8078 807801
Ulei odorizant Rapsodii de Iarna, 10ml, Solaris
Jucarie pentru dentitie din silicon model lama bej, 1 bucata, Coccorito
chevron-right-circle