Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vitamina C 1000, 30 tablete, Adams

Beneficii Vitamina C-1000:Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, a sistemului imunitar si creste absorbtia fierului;Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, in conditiile unui consum zilnic de 200mg, in plus fata de doza zilnica recomandata. Ingrediente:Vitamina C 1000.00 mg.Mod de administrare:Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi.Precautii / Atentionari:Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata.Nu depasiti doza zilnica recomandata.Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati.

Acest produs Vitamina C 1000, 30 tablete, Adams din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune hidratanta cu 96% extract de melc, 100ml, Cosrx
IUNIK Propolis Vitamin Synergy Ser de fata cu efect calmant, 50 ml
Set Cadou Me Time, 180 ml, The Luxury Bathing Company
BIOFARM BORAMID PENTRU UZ EXTERN 10ML
FLEXIMOBIL COLAGEN BOOST 30 PLICURI
Gel de dus Jasmine, 1000ml, Korres
Lac pentru unghii gel ICONAILS Gel Lacquer 140 - Vive l'Amour, 10.5ml, Catrice
Spuma pentru par Volume, 250ml, Moroccanoil
NPI Pronativ Rocher, 900g, Vitabolic
chevron-right-circle