Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Paste
  6. /
  7. Paste penne din legume...

Paste penne din legume fara gluten, 350g, ORGRAN

Beneficii Orgran Paste penne din legume fara gluten:Pastele cu legume din gradina sunt un mix simplu, din porumb, cartof dulce si varza kale, nu au culoare sau arome artificiale si sunt de asemenea fara conservanti adaugati;Acestea sunt preparate astfel incat sa corespunda nevoilor nutritionale speciale ale persoanelor cu boala celiaca, ale veganilor, ale vegetarienilor, ale diabeticilor si in general, ale persoanelor preocupate de propria sanatate;Potrivit pentru cei cu intoleranta autoimuna la gluten, vegani & vegetarieni;Fara culori & arome artificiale;Fara conservanti;Fara grau;Fara gluten;Fara drojdie;Fara lactate;Fara nuci *;Fara OMG (Organisme Modificate Genetic);Fara soia;Fara ou;Kosher.* Fabricat intr-o cladire ce testeaza produsul finit pentru urme de alune, caju, nuci si fistic.Ingrediente:Faina din Porumb (52%), Faina din Orez, Faina din Cartof dulce (2.5%), Pudra din Kale (2.5%), Colorant Natural ( Betacaroten). INFORMAȚII NUTRIȚIONALE MEDII Porții per pachet: 4 Mărime porție: 87.5 g   Cantitate medie per porție  Cantitate medie  per 100 g  Energie 1330 kJ / 317 kCal 1520 kJ / 363 kCal Proteine 6.7 g 7.7 g Gluten Nu a fost detectat Grăsimi 1.7 g 1.9 g din care  Grăsimi Saturate 0.8 g 0.9 g Carbohidrați 66.8 g 76.4 g din care Zaharuri  1.1 g 1.3 g Fibră Alimentară 2.5 g 2.9 g Sodiu 12 mg 14 mg Sare 0 g 0 g Valori bazate pe produs uscat Depozitați într-un spațiu rece și uscat Mod de preparare:1. Pentru 350g de paste, fierbeti 4 litrii de apa (adaugati sare dupa gust).2. Adaugati pastele si fierbeti pentru 7-9 minute pana ajungeti la textura dorita.3. Stecurati pastele si servitile cu sosul favorit.Precautii / Atentionari:A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionata pe ambalaj.Produs in Australia.

Acest produs Paste penne din legume fara gluten, 350g, ORGRAN din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Vogue VO5276 2736
Crema pentru protectie solara cu SPF 50 Repaskin Dry Touch, 50 ml, Sesderma
4LAX ADULTI MICROCLISME 6BUC
Masca de fata concentrata Forever Young, 35ml, La Saponaria
Masca anti-pete cu efect de albire, 40ml, Gamarde
Cosulet pentru baie Natural Oil, IDC Institute
Rame ochelari de vedere copii Polarizen AS0940 C4
Ulei de argan organic presat la rece, 60ml, Sabio
Lapte de corp cu aroma de floare de bumbac, 75ml, Laiseven
chevron-right-circle