Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Paste
  6. /
  7. Paste rigatoni PASTA ROMA...

Paste rigatoni PASTA ROMA fara gluten, 350g, ORGRAN

Beneficii ORGRAN Paste rigatoni PASTA ROMA fara gluten:Acestea sunt preparate astfel incat sa corespunda nevoilor nutritionale speciale ale persoanelor cu boala celiaca, ale veganilor, ale vegetarienilor, ale diabeticilor si in general, ale persoanelor preocupate de propria sanatate;Fara lactate, fara ou, fara gluten, fara organisme modificate genetic (OMG), Kosher, fara nuci, fara soia, fara grau, fara drojdie.Ingrediente:Faina din Orez (40%), Faina din Porumb (22%), Amidon din Porumb (17%), Amidon din Cartof, Faina din Mazare galbena. INFORMAȚII NUTRIȚIONALE Mărime porție: 100 g Conținut: 100 g (uscat) Energie 1522 kJ Proteine 5.7 g Gluten Nu a fost detectat Grăsimi 1 g din care  Grăsimi Saturate 0.5 g Carbohidrați 81 g din care Zaharuri  0.2 g Fibră Alimentară 1.4 g Sodiu mai puțin de 5 mg Mod de preparare:1. Pentru 350g de paste, fierbeti 5 litri de apa (adaugati sare dupa gust).2. Adaugati pastele si reveniti la fierbere. Amestecati usor si continuati sa fierbeti pentru 10-11 minute pana ajungeti la textura dorita.3. Stecurati pastele si serviti-le cu sosul favorit.Precautii / Atentionari:A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionata pe ambalaj.Produs in Australia.

Acest produs Paste rigatoni PASTA ROMA fara gluten, 350g, ORGRAN din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun lichid cu albastrele Princess Disney, 300ml, Naturaverde
Pila pentru picioare de unica folosinta, 1 bucata, Mia Calnea
Proclear lunare 6 lentile/cutie
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7077 KU0
Rame ochelari de vedere dama Sferoflex SF2570 491
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU1932 002
Uractiv D-manoza, 10 plicuri, Uractiv
Sampon si gel de dus cu aloe, 500ml, Septona
Tratament cu ulei de argan pentru par stralucitor Velvet Oil, 200ml, Londa Professional
chevron-right-circle