Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel de par puternic Eimi Shape Me, 150 ml, WELLA

Beneficii WELLA Gel de par puternic Eimi Shape Me:styling rezistent si flexibil cu fixare de lunga durataconfera parului un luciu sidefat;protejeaza impotriva radiatiilor UV;nu lipeste parul;potrivit pentru parul subtire si puternic;un parfum floral discret;permite remodelarea si improspatarea coafurii timp de 48 de ore; gelul este ideal pentru coafuri formate cu ajutorul unui uscator de par.Ingrediente:Aqua, Sorbitol, Aminomethyl Propanol, Carbomer, Va/crotonates Copolymer, Benzyl Alcohol, Panthenol, Methylparaben, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Disodium Edta, Mica, Calcium Stearate, Ci 77891, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, Citric Acid.Mod de utilizare:Se aplica o cantitate mica de gel pe parul umed sau uscat si aranjati cu ajutorul unui uscator.

Acest produs Gel de par puternic Eimi Shape Me, 150 ml, WELLA din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

46.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Perie de descurcat LOV.U, Wet&Dry, beige, 1 bucata, Parsa
Cleanser cu Alpha Lipoic+Glycolic 07%, 100ml, Minimalist
Preworkout Gold Standard aroma Fruit Punch, 330g, Optimum Nutrition
BARZA PLASTURI IMPOTRIVA DURERILOR MENSTRUALE
ZIAJA Cocoa Butter-Crema de zi, 50 ml
Tampoane interne Natural Normal, 16 bucati, Kotex
Eritrit, 500g, EcoNatur
Cereale cu miere, 250g, Bio Junior
Marvis pasta de dinti Cinnamon Mint, 85ml
chevron-right-circle