Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Alevia GINKGO BILOBA 60 mg,100 capsule

BeneficiiÎmbunătățește funcțiile psihice. Are efect protector asupra celulelor nervoase. Încetinește procesele îmbătrânirii. Este un antidepresiv natural eficient. Ameliorează țiuitul în urechi, mâinile și picioarele reci. Ameliorează funcțiile cerebrale la vârstnici în caz descădere a memoriei, indispoziție, amețeli.Compoziție:Extract din Ginkgo biloba 60mg, standardizat 24% ginkgoflavone, 6% lactone terpenice.Mod de administrare:Câte 1 comprimat o dată sau de 2 ori pe zi, până la orele 18:00.

Acest produs Alevia GINKGO BILOBA 60 mg,100 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fulgi crunchy de Ovaz, 300g, Solaris
Creatina monohidrata lipozomala Liposomal Creatine Monohydrate, 455g, CodeAge
SESDERMA KOJICOL PLUS GEL DEPIGMENTARE 30ML
Struviren, 500 mg, 60 comprimate, Meditrina Pharmaceuticals
Marnys Beauty in and Out, 30 capsule
Acuvue Oasys saptamanale 12 lentile/cutie
Gel de dus incolor, 330ml, Hygienium
DOPPELHERZ AKTIV VITAMINA C 1000MG + VITAMINA D DEPOT 30 TABLETE
Somnus Melatonina, 20 capsule, Bioeel
chevron-right-circle