Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon pentru protectia culori,...

Sampon pentru protectia culori, 250 ml, Natulique

Beneficii Natulique sampon protectia culorii:culoarea va dura mai mult si va ramane intensa;permite curatarea in profunzime a suvitele fara a inlatura culoarea;este un sampon foarte fin si bland care protejeaza culoarea parului;extractele active si vindecatoare din plante ajuta la protejarea culorii, iar complexul de matasuri contine o proteina puternica care impiedica decolorarea;intareste parul si este o formula anti-incretire si anti-statica, prevenind incretirea si electrizarea;este de asemenea foarte bun pentru a preveni matreata, aceasta fiind cauzata de iritarea indelungata a scalpului, precum roseata sau mancarimile;contine ingredinte certificate organic;Extracte de frunze Ginkgo Biloba - proprietati excelente de anti-imbatranire si radicali liberi, ajuta la reducerea iflamatiilor si stimuleaza fluxul sanguin;Extract de floare sau frunza de cimbru - contribuie cu calitati antimicrobiene si dermo-purificatoare pentru a asigura durabilitate culorii si un look frumos, natural.Ingrediente Natulique sampon protectia culorii:Aqua (Water)**, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidropropyl Betaine, Glycerin**, Euterpe Oleracea Fruit Extract*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract*, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Silk**, Aloe Barbadensis Leal Extract*, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Limonene, Linalool, Parfum, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide.*)ingrediente 100% biodegradabile.**) ingrediente de origine naturala.Mod de utilizare Natulique sampon protectia culorii:Aplicati samponul pe parul umed, masati si clatiti. Repetati daca este nevoie.

Acest produs Sampon pentru protectia culori, 250 ml, Natulique din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

88.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DACIA PLANT Ceai marar (seminte), 100 g
Aleze igienice absorbante Happy 90x60cm, 10 bucati, Bella Baby
Sampon si gel de dus 2in1 100% organic, 250ml, Puro by Forhans
Argila 700mg, 60 capsule, Steaua Divina
Napolitane bio cu ciocolata, 175g, Kastner
DACIA PLANT Dulceata Coacaze Negre fara zahar, 360g
Autobronzant, 60 capsule, Manhae
Solgar Vitamina B6 50 mg 100 tablete
Crema reparatoare pentru maini foarte uscate Lipikar Xerand, 50ml, La Roche-Posay
chevron-right-circle