Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. SPF 50+
  6. /
  7. Spray invizibil SPF50+ cu...

Spray invizibil SPF50+ cu parfum Anthelios, 200ml, La Roche-Posay

Anthelios Spray Invizibil SPF50+ asigura o protectie ridicata pentru a preveni efectele negative ale radiatiilor UVA, UVB, IR si poluare. Ultra-rezistent la apa, transpiratie si nisip. Textura lejera si nelipicioasa. Protectie solara ridicata ce actioneaza ca un filtru impotriva radiatiilor UVA si UVB, IR si poluare, prevenind efectele negative ale acestora. ANTHELIOS este un pionier pe piata produselor destinate protectiei solare.

Acest produs Spray invizibil SPF50+ cu parfum Anthelios, 200ml, La Roche-Posay din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

94.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rezerva gel de dus cu ulei de avocado, 500ml, Nature Box
Rame ochelari de vedere dama Marc Jacobs MARC 191 086
Rame ochelari de vedere dama Karl Lagerfeld KL915 033
Extract din seminte de struguri 500mg Herbal Plus, 60 capsule, GNC
Fluid cu protectie solara SPF 50+ pentru fata cu acid salicilic si niacinamida pentru ten gras cu tendinta acneica UV Clear Capital Soleil, 40ml, Vichy
MSM capsule 100% naturale, 180 capsule, Health Nutrition
Sampon impotriva scuamelor Node K, 150ml, Bioderma
Gel de curatare Xemose Syndet, 500ml, Uriage
Cortizon Natural, 60comprimate, Dacia Plant
chevron-right-circle