Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vitamina C si antioxidanti naturali Amalaki, 60 capsule, Organic India

Amalaki sustine sanatatea sistemului digestiv si a tractului gastrointestinal si sprijina digestia. Abunda in antioxidanti naturali care contribuie la reducerea radicalilor liberi si la stimularea raspunsului imun. Amalaki contribuie la neutralizarea toxinelor si sprijina sanatatea sistemelor urinar si reproducator. Testele de laborator confirma faptul ca Amalaki are o actiune antioxidanta de peste 5 ori mai puternica decat Spirulina.

Acest produs Vitamina C si antioxidanti naturali Amalaki, 60 capsule, Organic India din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

68.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Multiplicator restructurare par Sublime Cel Madre, 150ml, Alfaparf
Balsam de par pentru volum, ingrosarea si fortifierea parului subtire Thickness Booster, 200ml, Naturigin
Crema pentu ochi nutri-hidratanta cu Rodii, 40ml, Frudia
Ceai de Castravete Amar, 50g, Dorel Plant
SKINCODE ESSENTIALS 1011 CREMA ENERGIZANTA 24H 50ML
Gel de curatare Quinoa One-Step Balanced, 180ml, Axis-Y
Bowelcare, 60 capsule, Organic India
Rame ochelari de vedere dama Ray-Ban RX5285 5883
VITAMINA C 1000MG + ZINC 30 COMPRIMATE HELCOR
chevron-right-circle