Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sanatatea inimii Heart Guard, 60 capsule, Organic India

ORGANIC INDIA Heart Guard Sanatatea Inimii este o formula naturala sigura pentru sanatatea inimii care combina beneficiile a trei plante valoroase si hranitoare pentru inima. Heart Guard poate ajuta la imbunatatirea functiei cardiace stimuland regenerarea celulara prin hranirea sangelui, intarirea muschiului inimii si imbunatatirea circulatiei sanguine. Cu un continut ridicat de antioxidanti naturali, Heart Guard contribuie protejarea inimii de efectele radicalilor liberi provocati de stresul cotidian. Heart Guard este o solutie sigura si eficienta pe baza de plante pentru bunastare cardiovasculara.

Acest produs Sanatatea inimii Heart Guard, 60 capsule, Organic India din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

58.21 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema anti-age uniformizanta cu vitamina C Multi Correxion Revive + Glow, 50ml, RoC
Rame ochelari de vedere dama Prada PR 62XV 04E1O1
Rame ochelari de vedere dama Vupoint 88147 C3
Periuta de dinti 411 Filaments Multicolor, 1 bucata, Beverly Hills Formula
Foarfeca pentru unghii cu microzimti fara nichel, 1 bucata, Parsa Beauty
KISS PACHET UNT DE CORP 2 X 150ML AROME STRAWBERRY CREAM + JUICY WATERMELON
Balsam de par natural bio, 200ml, Gamarde
Rame ochelari de vedere dama Bvlgari BV4196 5470
Dr. Max Natural Balsam de buze cu ulei de caise, 1 bucata
chevron-right-circle