Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Baton energic Beta Fuel Enegy Chew Lamaie, 60g, SiS

SiS Beta Fuel Dual Source Energy Chews sunt jeleuri energizante ce va ofera o sursa de alimentare cu carbohidrati superiori din punct de vedere stiintific intr-un format unic si delicios, usor de utilizat. Acest produs face parte dintr-o gama superioara la nivel mondial de suplimente pentru alimentarea cu carbohidrati in tipul efortului, printre care sunt incluse si bauturi si geluri, oferindu-va 45g carbohidrati per jeleu pentru a va mentine si imbunatatii performantele optime.

Acest produs Baton energic Beta Fuel Enegy Chew Lamaie, 60g, SiS din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.18 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Jucarie pentru dentitie din silicon model de lenes, 1 bucata, Coccorito
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2717 052
Crema de noapte regeneranta IvaRG, 50ml, Ivatherm
Hepatoprotect Forte, 50 comprimate, Biofarm
Rame ochelari de vedere dama Gant GA4020 P90
Rame ochelari de vedere dama Jimmy Choo JC279 807
Chipsuri eco din capsuni pentru +3 ani, 12g, Hero Kids
Acid ferulic, 5g, Ellemental
Rame ochelari de vedere barbati PIERRE CARDIN (S) PC6786 V81 DARK RUTH BLACK
chevron-right-circle