Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Gerovital Must Have
  4. /
  5. Ten
  6. /
  7. Sorbet-cremă Booster Hidratare 2%...

Sorbet-cremă Booster Hidratare 2% Niacinamidă

Gerovital Must Have Sorbet-Cremă Booster Hidratare, prin structura “sorbet”, este potrivită pentru femeile tinere și pentru toate tipurile de ten. Crema oferă beneficii de hidratare imediată, care conturează un aspect tânăr și luminos al tenului. Crema se recomandă pentru îngrijirea zilnică a tenurilor lipsite de luminozitate, cu riduri fine sau care sunt afectate de semne post acneice. Recipientul acestui produs este fabricat din materiale premium reciclate....

Acest produs Sorbet-cremă Booster Hidratare 2% Niacinamidă din categoria Gerovital Must Have se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai verde si flori bio Forget me not, 10 plicuri, Hari Tea
GERDOFF 20 COMPRIMATE
Ulei esential de comfort alb (cinnamomum camphora), 10ml, Sabio
Suport pentru incheietura mainii L, 1 bucata, Orthomed
Ser pentru tratament antirid Lift Instant, 15ml, AslaVital
Acuvue Oasys saptamanale 2 x 6 lentile / cutie
Rame ochelari de vedere barbati Police VPL388 0T33
GNC COLOSTRUM 500MG X 60 CAPSULE
Sapun lichid cu lavanda, 300ml, Natura
chevron-right-circle