Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

DACIA PLANT Ceai tataneasa, 50 g

Beneficii DACIA PLANT Ceai tataneasa:Eliminarea disconfortului care apare extern, la nivelul:articulatiilor, tendoanelor si al ligamentelor;pielii;venelor hemoroidale si a mucoasei anale.ACTIUNI:- cicatrizant;- antiinflamator;- emolient;- hemostatic.Ingrediente DACIA PLANT Ceai tataneasa:Tataneasa (Symphytum officinale) - radacini.Mod de preparare si administrare DACIA PLANT Ceai tataneasa:Extern:Se administreaza local sub forma de cataplasme, care se obtin astfel: 2-3 linguri cu pulbere fin macinata se amesteca cu apa calda astfel incat sa formeze o pasta care sa poata fi aplicata extern. Deasupra se aplica un pansament ocluziv care sa poata mentine cataplasma la locul afectat minim 3 ore.-pulberea – se obtine prin macinarea plantei cu o rasnita electrica.Precautii / Atentionari DACIA PLANT Ceai tataneasa:Intoleranta la tataneasa.Nu se administreaza in uz intern.

Acest produs DACIA PLANT Ceai tataneasa, 50 g din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere copii Kenzo KZ5134IK 072
FortImmuno, 30 capsule, Dr.Phyto
Baza pentru intarirea unghiilor, 10.5ml, Andreia Professional
Vitamina B3 (niacinamida) 500mg, 100 comprimate, Vitaking
Rame ochelari de vedere dama Polarizen TR8150 C1
Crema hidratanta si restructuranta contur ochi Duolys, 15ml, ACM
Prajituri din orez brun cu sare de Himalaya fara gluten Bio, 120g, Bettr
PROPOLIS C ECHINACEA KIDS SIROP 150ML
Gel de dus fara sapun pentru curatarea corpului si a parului, 400ml, Mixa
chevron-right-circle