Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. ACM DUOLYS crema hidratanta...

ACM DUOLYS crema hidratanta anti-age legere, 40 ml

Hidrateaza, combate imbatranirea cutanata. Piele normala și mixta. Textura lejera Proprietati ACM DUOLYS crema hidratanta anti-age legere: Duolys Emulsie hidratanta anti-imbatranire este special formulata pentru a combate imbatranirea cutanata și pentru a imbunatati nivelul de hidratare a pielii normal-mixte. Datorita complexului sau bazat pe acid hialuronic, aceasta este capabila sa reactiveze procesul de regenerare a celulelor pielii. Intareste si menține in echilibru hidratarea pielii si restaureaza funcția de bariera protectoare, ambele fiind esentiale pentru a intarzia efectele imbatranirii cutanate. Textura sa ușoara, bogata in ingrediente active hidratante si in ceramide, ofera confort imediat si pe termen lung pentru pielea normala si mixta. Pielea este hidratata si protejata, devenind astfel mai ferma si mai stralucitoare.Beneficii ACM DUOLYS crema hidratanta anti-age legere:REPARA ACTIV BARIERA CUTANATALactat de zinc(1)(2): inhibitor al proteazei stratului cornosRESTAUREAZA FILMUL HIDROLIPIDIC SI CIMENTUL INTERCELULARSuper Sterol Ester – Unt de Shea* – Scualan* – Complex deCeramida/FitosfingozinaHIDRATARE DE LUNGA DURATAAcid hialuronic* – Xilitol + Glicerina* + PropandiolEMULSIE DE CRISTAL LICHIDPentru a facilita hidratarea și pentru o senzație mai placuta la atingereFORMULA OPTIMAParfum hipoalergenic – Toleranta foarte ridicata - Fara efect gras – Fara efect lipiciosInstrucțiuni de utilizare: Aplicați dimineața si/sau seara Duolys Emulsie hidratanta anti-imbatranire pe pielea curatata si uscata, pe intreaga fata si pe gat. Poate fi folosita dupa Duolys.CE ser intensiv antioxidant sau Duolys.Hyal ser intensiv antiimbatranire pentru a spori efectul anti-imbatranire cutanata.Prezentare: Tub 40 ml

Acest produs ACM DUOLYS crema hidratanta anti-age legere, 40 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.18 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pensula ecologica pentru Blush, 1 bucata, So Eco
Lotiunea de corp UREA 5%, 300 ml, Numis Med
Balsam pentru buze Heart Core Fruity Lip Balm 05 - Bold Blackberry, 3g, Essence
Scutece pentru adulti Super Quatro Extra Large, 10 bucati, Seni
Spray Gorge Junior, 30ml, NaturPharma
Plasturi sub forma de stripuri sterile, 6x76 mm, 50x3 bucati, Omnistrip
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7130 900
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 6612 C6
Menovert, 30 capsule, Sun Wave Pharma
chevron-right-circle