Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Test rapid afectiuni ale tiroidei (TSH), 1 bucata, Self Care

Beneficii Self Care Test rapid afectiuni ale tiroidei (TSH):Recomandat in cazul simptomelor precum stare de oboseala si letargie, crestere in greutate, piele uscata si par lipsit de luciu, incapacitate de memorare, insomnie, senzatie de frig, constipatie persistenta, cicluri neregulate (in cazul femeilor), depresie;Recomandat persoanelor care NU se afla sub tratament hormonal pentru tiroida, la momentul autotestarii.Precautii / Atentionari:In cazul obtinerii unui rezultat pozitiv, urmati sfaturile medicului.

Acest produs Test rapid afectiuni ale tiroidei (TSH), 1 bucata, Self Care din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tampoane absorbante incontinenta 4 picaturi MoliCare Pad, 28 bucati, Hartmann
Rame ochelari de vedere dama Polaroid PLD D503 VN2
Rame ochelari de vedere dama DKNY DK1000 770
Pastă De Dinţi Pentru Dinţi Sensibili
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2873 091
Rame ochelari de vedere dama Zadig Voltaire VZV289 700Y
L'Erbolario Sampon si gel de dus pentru el Absinthium, 250ml
Vopsea de par permanenta 6.7 Dark Chocolate Blonde, 170 ml, Naturtint
KLORANE BEBE ULEI MASAJ 100ML
chevron-right-circle