Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ahava Peeling corp cu kale si turmeric, 200ml

Beneficii Ahava Peeling corp cu kale si turmeric:formula cu gel lichid combina o concentratie ridicata de minerale cu granule biodegradabil;exfoliant pentru detoxifiere si reimprospatarea pielii;o lasa fina, moale si plina de vitalitate.Ingrediente Ahava Peeling corp cu kale si turmeric:Maris Aqua (Dead Sea Water/ Osmoter), Aqua (Mineral Spring Water), Polysorbate 20, Cellulose Acetate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydroxyethylcellulose, Pvp, Glycerin, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonene, Hydrogenated Polydecene, Lecithin, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Palmitoyl Carnitine, Citric Acid, Potassium Sorbate, Trisodium Edta, Tocopherol, Sodium Metabisulfite, Arginine, Caffeine, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Brassica Oleracea Acephala (Kale) Leaf Extract, Dunaliella Salina (Dead Sea Alga).Mod de utilizare Ahava Peeling corp cu kale si turmeric:Masati-o pe pielea umeda in dus. Evitati fata si zonele intime. Clatiti abundent.

Acest produs Ahava Peeling corp cu kale si turmeric, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

80.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Scrub corporal cu zahar si unt de mango Berrisimo, 280g, Beauty Jar
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX7227 2000
Balsam calmant aftershave Safe Balm Defence Man, 75ml, Bionike
Crema pentru conturul ochilor Sensidiane, 15ml, Noreva
EVY TEHNOLOGY Crema fata spuma SPF 30, 75 ml
Fard bio pentru pleoape paleta in 4 culori Smokey, 5.6g, Charlotte Bio
Lotiune catifelata cu SPF 50+ SUN SYSTEM, 200ml, RILASTIL
Rame ochelari de vedere dama clip-on THEMA U-254 C002
L'Erbolario Gel de dus Shades of Dahlia, 250ml
chevron-right-circle