Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

HOFIGAL Hofisan 500 mg, 60 comprimate

HOFISANcapsuleSupliment alimentar Ingrediente/capsula: 325 mg pulbere din cuticula de pipota de pui, 50 mg pulbere din frunze de Patrunjel (Petroselinum crispum), 50 mg pulbere din Coada soricelului (Achillea millefolium), 40 mg pulbere din tarate de Grau (Triticum aestivum), 3 mg ulei volatil de Brad (Aetheroleum abietii), 2 mg ulei volatil de Fenicul (Aetheroleum foenicuii) si excipienti. Supliment valoros cu aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar in suplimentarea dietei pentru functionarea normala a vezicii biliare (de a colecta si sintetiza bila secretata de ficat care contribuie la absorbtia si descompunerea grasimilor) si a rinichilor (indepartarea rezidurilor toxice din sange);- intervine favorabil in dezagregarea si eliminarea calculilor;- are rol reglator al motilitatii si functionarii normale a tubului digestiv si a colecistului, ajuta la imbunatatirea digestiei si reglarea absorbtiei alimentelor ingerate, cu efect benefic in corectarea dismicrobismului intestinal (suprapopulare bacteriana a intestinului subtire);- asigura starea generala de bine. In sarcina si perioada de alaptare, copii pana la 12 ani este necesara recomandarea specialistului.  Instructiuni de utilizare: Adulti: cate 2 capsule de 3 ori pe zi cu jumatate de ora inaintea meselor; zilnic trebuie sa se consume 2 - 2,5 l de lichide.Se administreaza timp de 3 luni, in cure de 2-3 ori pe an, cu pauza de 30 zile.  Prezentare: cutie plianta continand 1 flacon cu 60 capsule. Produsul NU contine lactoza. Termen de valabilitate: 2 ani.

Acest produs HOFIGAL Hofisan 500 mg, 60 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gerovital Sun Spuma protectie solara copii SPF30, 100ml
Pudra de proteine vegetale cu aroma de caramel sarat Smart Protein Plant, 500g, PhD
Santaderm crema cu uree 30% x 50 ml
Pasta naturala de dinti pentru copii cu aroma de para si mar, 40g, Dr. Brown’s
L'oreal Crema de zi Age Specialist 45+
Suzeta din silicon Dynamic Botanic pentru baieti 6-18 luni, 2 bucati, Lovi
Saforelle gel intim cu extract de brusture 100 ml
Suzeta din latex cu tetina rotunda 0 luni+ Colour Dusty Blue, 1 bucata, Bibs
Balsam pentru ingrosarea parului fin ProFiller+, 250 ml, John Frieda
chevron-right-circle