Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. ORL
  6. /
  7. HOFIGAL Bucoprotect gel, 50...

HOFIGAL Bucoprotect gel, 50 ml

Compozitiegalbenele, ulei de catina, uleiuri esentiale de fenicul, portocala, extract de coada soricelului, traista ciobanului, menta, colagen, gel hidrosolubil pana la 100 de grame.Acest produs este indicat a fi folosit ca gel pentru ingrijirea cavitatii bucale. Beneficiaza de o serie de proprietati, necesare mentinerii igienei orale corespunzatoare: proprietati antialgice, hemostatice, antiinflamatoare, antiseptice, cicatrizante si reepitelizante.Mod de utilizareHOFIGAL Bucoprotect gel se aplica pe gingii, in strat subtire, prin masaj sau periaj usor.

Acest produs HOFIGAL Bucoprotect gel, 50 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

VITREOXIGEN 20 COMPRIMATE EFERVESCENTE
Servetele cu capac Family Dermasoft, 100 bucati, Septona
Faina intagrala de grau spelta Bio, 500g, Solaris
Nail Bonder, 15ml, Cupio
Crema 9 Peptide Tox Volume, 50g, Medi-Peel
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6520 H01
Crema de fata sculpt expert, 90ml, Mary Cohr
Periuta electrica sonica GTS2080 Black, 1 bucata, Dr.Mayer
Balsam bio pentru volum cu Moringa si lamaie, 150ml, La Saponaria
chevron-right-circle