Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Genera Gel intim cu musetel, 300 ml

Pentru igiena intima sunt necesare produse special adaptate acestei zone sensibile, care sa ingrijeasca pielea, sa curete cu blandete si sa ofere o senzatie de confort care dureaza intreaga zi.Produsele pentru igiena intima din gama Genera contin tensioactivi delicati ce indeparteaza impuritatile in cel mai delicat mod cu putinta, precum si un pH fiziologic ideal pentru femei, dar si pentru barbati.Gelul intim cu musetel de la Genera curata delicat zona intima, are un pH natural de 4.5 si este testat dermatologic.Indicatii terapeutice- produsul curata cu delicatete si blandete zona intima;- produsele pentru igiena intima din gama Genera contin tensioactivi delicati, cu rol de eliminare a impuritatilor in cel mai delicat fel;- este testat dermatologic;- are un pH natural de 4.5. 

Acest produs Genera Gel intim cu musetel, 300 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fluid Bio hidratant lejer cu apa termala, 40ml, Gamarde
Pompa de san electrica KC103, 1 bucata, KidsCare
Serum de fata cu Niacinamide 15%, 30 ml, Revuele
Secom GABA, recomandat pentru preventia anxietatii, 60 tablete
Detergent bio ultra degresant pentru vase cu parfum de cimbru si bergamota, 1000ml, Etamine
Ser pentru fermitate Endocare Expert Drops, 2 x 10ml, Cantabria Labs
INSTITUT ESTHEDERM SUN PUDRA BRONZANTA FOTOPROTECTOARE 15G
Balsam oleo-relipidant 1er Bebe, 200ml, Uriage
PACHET ZDROVIT BILOMAG FORTE CIRCULATIE 90 CAPSULE + 30 CAPSULE
chevron-right-circle