Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Vibratoare
  6. /
  7. Vibrator Rose, 1 bucata,...

Vibrator Rose, 1 bucata, Romp

Beneficii Vibrator Rose, Romp:Tehnologia Pleasure Air Duce placerea la urmatorul nivel, fiind o combinatie perfecta intre masaj si suctiune cu ajutorul presiunii aerului, fara contact direct cu clitorisul. Toate cele 8000 de terminati nervoase vor fi stimulate pentru un orgasm de neuitat. IPX7 waterproofIl poti folosi oricand in piscina sau atunci cand te rasfeti cu o baie fierbinte. Dispozitivul tau poate fi cel putin la fel de umed ca tine, fara niciun fel de probleme. Travel lockSpune adio temerilor ca dispozitivul tau va porni la momentul nepotrivit. ROMP Rose are un sistem travel-lock care ajuta totodata si la mentiunerea nivelului optim al bateriei. Reincarcabil Cand ramane fara baterie, pur si simplu prinde cablul USB de pinii magnetici pentru incarcare. Te vei putea bucura de peste 60 de minute de placere dupa incarcarea completa. Mod de utilizare:1.    Apasa butonul POWER timp de 2 secunde pentru a porni dispozitivul. Gaseste-ti clitorisul si arata-i lumea!2.    Aplica un lubrifiant pe baza de apa3.    Pozitioneaza capatul de stimulare pe clitoris, cu o presiune usoara4.    Apasa usor butonul pentru a explora cele 6 intensitati si moduri de vibratie5.    Pentru a opri, apasa timp de 2 secunde putonul POWERROMP Rose este conceput pentru a fi folosit pe mai multe zone erogene – de exemplu il poti folosi pentru a stimula zona sanilor, pentru un orgasm mai lung, mai senzual si mai puternic.  ROMP Rose este rezistent la apa. Astfel, il poti curata cu usurinta cu apa sau toy cleanser. Iti recomandam sa cureti capatul de stimulare cu un betisor pentru urechi.ROMP rose are nevoie de reincarcare? Pozitioneaza cablul de incarcare pe pinii magnetici, dupa care conecteaza la o sursa de curent. Dupa 60 de minute, se va fi incarcat complet, oferindu-ti ulterior o autonomie de pana la 65 minute. Pentru a activa/dezactiva functia travel-lock apasa ambele butoane timp de 3 secunde. Lumina LED va indica activarea/dezactivarea. Incarcarea dispozitivului dezactiveaza functia travel-lock.

Acest produs Vibrator Rose, 1 bucata, Romp din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

246.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

AspiVita 100, 30 capsule, sanatate cardiovasculara
Crema hidratanta dupa expunerea la soare Defence Baby&Kid, 125ml, Bionike
HARTMANN PEHA-HAFT BANDAJ ELASTIC DE FIXARE AUTOADEZIV 8CM X 4M X 1BUC
Sampon hranitor cu miere pentru par uscat, 500ml, Gamarde
Tratament White Hair Man, 40 fiole, Labo
Masca servetel luminozitate Vitamin C Mango, 20ml, Biovene
Lotiune hidratanta pentru maini si corp, 300 ml, Apivita
Spray hidratant pentru corp Hydro Boost, 200ml, Neutrogena
Ochelari de soare barbati Hugo HG 1269/S 003
chevron-right-circle