Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Vibratoare
  6. /
  7. Vibrator Riot, 1 bucata,...

Vibrator Riot, 1 bucata, Romp

Beneficii Vibrator Riot, Romp:Cu 6 intensitati, de la delicat la intens, si 4 moduri de vibratii;Fabricat din material body-safe, acest vibrator este prietenos cu pielea si igienic;Este reincarcabil USB, avand autonomie de pana la 60 min. Fiind travel-size si 100% splashproof, il poti lua cu tine oriunde.Mod de utilizare:1.    Aplica lubrifiant pe baza de apa si plaseaza-l pe clitoris2.    Tine apasat butonul POWER timp de 2 secunde pentru a-l porni3.    Reapasa butonul pentru a explora cele 6 intensitati si 4 moduri de vibratii4.    Opreste-l apasand butonul POWER timp de 2 secunde Riot a fost conceput pentru mai multe zone erogene.1.    Foloseste vibratiile intense pentru zona sfarcurilor. Cu capataul jucariei este foarte usor sa atingi punctul potrivit2.    Fiind compct si usor de luat cu tine, il poti folosi oriunde, nu numai in dormitor3.    Cui nu-i place un masaj? Foloseste-l!Curatarea este extrem de usoara – pur si simplu pune toy cleanser pe o carpa umeda si curata-l. Nu uita, jucaria ta e splashproof, asa ca nu il curata sub jetul de apa.

Acest produs Vibrator Riot, 1 bucata, Romp din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

73.93 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca miraculoasa, 40g, Raftul cu miresme
SORISO 60 COMPRIMATE
Ceai de pelin, 50g, AdNatura
Sampon calmant pentru scalp sensibil C.A.L.M, 1000ml, Londa Professional
Balsam de buze hranitor Ginger Bread, 5g, 4Organic
QUIXX ACUTE SPRAY NAZAL 100ML
Fond de ten Beauty Porcelain Beige, 30ml, Gerovital
ISOSTAR ENERGY SHOT 60ML
Ceai Coada Soricelului, 20 plicuri, Fares
chevron-right-circle