Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Ingrijirea ochilor
  6. /
  7. Unguent oftalmic hipertonic EdeNight,...

Unguent oftalmic hipertonic EdeNight, 5 g

Beneficii Edenight:Edenight este un unguent oftalmic hipertonic steril, indicat pentru ameliorarea temporara a simptomelor asociate edemului cornean, cum ar fi tulburarile de vedere si durerea, chiar si pe timpul noptii;Datorita consistentei sale vascoase, Edenight adera timp indelungat la suprafata oculara, exercitand astfel actiunea sa hidratanta si protectoare, chiar si pe timpul noptii (numar de aplicari redus). Protejeaza suprafata corneana, fara a lasa senzatia de pleoape lipite la trezire.Ingrediente: Clorura de sodiu, hialuronat de sodiu, ulei de vaselina, vaselina, fosfat de potasiu monobazic, fosfat disodic, alcool lanolinic, apa si hidroximetilglicinat de sodiu (µwater TM).Mod de utilizare: Se aplica o cantitate mica de unguent, preferabil inainte de a merge la culcare. Daca este necesara o doza zilnica suplimentara, aplicati o cantitate mica de unguent la fiecare trei sau patru ore sau conform indicatiilor medicului.Precautii / Atentionari:A nu se utiliza de catre persoane alergice la oricare dintre ingrediente. A se astepta cel putin 30 minute inainte de administrarea oricarui alt medicament oftalmic.

Acest produs Unguent oftalmic hipertonic EdeNight, 5 g din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tinctura Leurda, 200 ml, Faunus Plant
ABOCA PROPOLGEMMA FORTE ADULTI SPRAY CU ALCOOL 30ML
Ulei hidratant si nutritiv pentru fata, corp si par, 100 ml, Youth Lab
Pachet Promo 1+1: Lecitina Forte, 30 capsule
Pudra compacta Fit Me Matte + Poreless 130 Buff Beige, 9g, Maybelline
ZIAJA Roll on sensitive cu note de mosc si fructe, 60 ml
CURAPROX 1560 PERIUTA DE DINTI
Lapte de inceput 0-6 luni NUTRI-BIOTIK 1, 800g, Aptamil
Apivita My Color Elixir Vopsea de par, N6.35
chevron-right-circle