Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema de fata cu vitamina C SPF20, 50 ml, Revuele

Beneficii REVUELE Crema fata cu Vitamina C SPF20:    Ajuta la protejarea pielii impotriva radicalilor liberi daunatori si a foto-imbatranirii;Minimizeaza petele pigmentare, lasand un ten cu aspect curat si uniform;Folosita in mod regulat, reda vizibil energia, stralucirea si fermitatea pielii.Ingrediente:Water / Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Glyceryl Stearate SE, Vitamin B3 / Niacinamide, Vitamin C / Sodium Ascorbyl Phosphate, Ethylhexyl Salicylate, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Coco-Caprilate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Provitamin B5 / Panthenol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Lactate, Allantoin, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Vitamin E Acetate / Tocopheryl Acetate, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Fragrance / Parfum, Disodium EDTA.Mod de utilizare:Aplicati dimineata pe fata si gatul curatate in prealabil, evitand zona din jurul ochilor, prin miscari delicate de masaj pana la absorbtia completa.Precautii / Atentionari:Intoleranta la oricare dintre ingrediente este posibila. Inainte de prima utilizare, se recomanda efectuarea unui test de sensibilitate. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Acest produs Crema de fata cu vitamina C SPF20, 50 ml, Revuele din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pachet Promotional Perfect Routine, Synergy Therm
Ochelari de soare barbati Ray-Ban RB3386 003/8G
Fond de ten mat Infaillible 32H Matte Cover 100 Cool Undertone, 30ml, L'Oreal Paris
RILASTIL AQUA INTENSE Gel ser concentrat de hidratare si anti-poluare, 30 ml
Apa de gura Fresh Burst, 500ml, Listerine
Genunchiera elastica pentru sustinerea articulatiei - XXXL
Crampoane antialunecare pentru zapada/ gheata - M
MEDICA L-arginina & tribulus, 60 capsule
Guarana + Mate, 30 capsule, Parapharm
chevron-right-circle