Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Test rapid afectiuni ale ficatului, 1 bucata, Self Care

Beneficii Self Care Test rapid afectiuni ale ficatului:Detecteaza nivelurile crescute ale transaminazelor si ajuta la depistarea bolilor, precum icter, hepatita, ciroza;Recomandat pentru monitorizarea pacientilor care sufera de hepatita, obezitate, diabet, tensiune arteriala crescuta;Recomandat la aparitia simptomelor precum urina inchisa la culoare, scaun deschis la culoare, lipsa poftei de mancare, ochi sau piele galbuie (icter), balonare a abdomenului, senzatie de oboseala.Precautii / Atentionari:In cazul obtinerii unui rezultat pozitiv, urmati sfaturile medicului.

Acest produs Test rapid afectiuni ale ficatului, 1 bucata, Self Care din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei multifunctional Secret Sense Bronze, 100ml, Lovren
Apivita Set Masti de fata 4 x 8ml & Exfoliant de fata 50ml & Ulei de fata 10ml
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr 7.62, 115ml, Loncolor
Vopsea vegana 5.12 Pearl Light Chestnut, 100ml, Natural Kay
Tetine Advanced Anti-Colic Flux Mediu 3+ luni, 2 bucati, Tommee Tippee
3M COBAN BANDAJ ELASTIC AUTOADERENT 10CM X 4.6M
Oja semipermanenta Pink Tiara, 15ml, Cupio
Dr. Max Vitamina C + Zinc, 30 comprimate
Absorbante zilnice Panty Classic, 20 bucati, Bella
chevron-right-circle