Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Anti-insecte
  6. /
  7. Spray protectie naturala Chicco...

Spray protectie naturala Chicco NaturalZ, 100 ml, 2 luni+

Caracteristici si beneficii: cu textura fina se absoarbe usor, protejand, racorind si hidratand pielea bebelusului datorita celor 95% ingrediente naturale: extract de Eucalypt organic si ulei essential de Citronella-lemongrass. produs testat dermatologic pentru piele sensibila. protejeaza atat pe timpul zilei, cat si al noptii. fara alcool usor de aplicat absorbtie rapida, nu lasa pielea uleioasaMod de utilizare:Cititi instructiunile de utilizare si avertismentele: aplicati produsul pe zonele expuse si distribuiti pana cand produsul este absorbit complet. Nu lasati pe piele produs neabsorbit!AVERTISMENT: Nu utilizati produs in exces, evitati contactul cu ochii, gura si membranele mucoase. In caz de contact, spalati cu apa din abundenta. NU aplicati pe manutele bebelusului.Prezentare:100 mlFabricat in Italia

Acest produs Spray protectie naturala Chicco NaturalZ, 100 ml, 2 luni+ din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Polarizen MB1166 C3
Forfecuta cu varf rotund si capac pentru sugari, 33338, Baby Nova
Cafea boabe Honduras FTO, 200g, Evolet
Ciocolata cu 80% cacao raw Bio, 70g, Lifefood
Lipojen Ruj lichid volumizant Hot Red semi-mat cu colagen nr. 10, 5 ml
Periuta de dinti pentru copii 4-8 ani, Lacalut
Rame ochelari de vedere dama Polarizen TL3630 C2
GNC Herbal Plus Triple Ginseng Root, 90 capsule
Rame ochelari de vedere dama Polarizen AS6516 C1
chevron-right-circle